My WISHLIST!

Ahojte. Dnes som si pre Vás pripravila krátky článok - WISHLIST.
V tomto článku Vám ukážem veci ktoré by som chcela. Je to rozdelene do troch kategórií. prvá bude kozmetická časť, druhá oblečenie a tretia nejaké veci domov. :)

Tak s kozmetickej časti som pomaly ani nevedela čo vlastne chcem :D. Je to divné pretože ja kozmetiku milujem a práve teraz som nevedela čo chcem.
Už strašne dlho som chcela Chloé parfum. Ale bohužiaľ je dosť drahý. Potom všetci poznáte AUSSIE šampóny, ten si plánujem kúpiť keď sa mi ten čo používam minie. Tiene na obočie od Benefit, o tých som čítala aj recenzie a vyzerajú veľmi dobre. Ďalší  je Stippling štetec na rozotieranie make-upu. V poslednej dobe som minula veľa balzamov na pery a tak by bolo treba nejaký nový. CARMEX! Zatiaľ som ho ešte nevyskúšala, ale určite v blízkej dobe plánujem. Ziaja krém na ruky. Tiež som čítala veľa recenzií. A nakoniec CHANEL lak na nechty v čiernej farbe.
Toto je s kozmetickej časti všetko.
A teraz časť s oblečením, moja najobľúbenejšia. Nie každému sa to bude páčiť.
Back bag, holo grafický, moja obľúbená podtlač. Obyčajné obtiahnuté čierny rifle, tie sa vždy hodia. Bindi, ktoré som si v poslednej dobe veľmi obľúbila a nosila by som ho najradšej každý deň :D. Veľmi dlho chcem sandále na platforme, alebo s hrubým podpätkom. Nízke topánky Dr. Martens ktoré sú skôr pánske, ale mne sa páčia aj na dievčatách. Obyčajné biele ponožky s krajkou hore.tie sú pekné keď vytŕčajú s topánok. A posledné 3 veci sú s TOPSHOPU. Obyčajný čierny batoh, čierne tričko s koženky a riflová košeľa. A nakoniec je to asi divné ale ja milujem trblietky :D. Niekedy si ich dám len tak na tvár :D
S časti oblečenia a doplnkov je to všetko.



Posledná časť. Rada fotím, spomínala som to aj v článku ABOUT US. Zatiaľ mám len základný objektív, niekedy by som si chcela dokúpiť aj niečo lepšie. Ďalšia vec je organizátor  na kozmetiku. čo by sa mi veľmi hodilo :D . Potom ďalšia vec čo súvisí s fotením je polariod fujifilm. PRISMACOLOR pastelky, sú naozaj kvalitné a kreslí sa s nimi super. Spolužiačka ich má keď mi ich požičala hneď som sa do nich zamilovala. Do mojej skrine sa  moc toho oblečenia už nezmestí, a mám rada keď mám oblečenie zavesené, preto by som chcela stojan na vešanie. A posledný je obal na mobil. :)


Tak, to je všetko :)  Toto sú veci ktoré chcem, je toho asi veľa ja viem :D.
Do komentára napíšte či niečo s toho máte alebo plánujete kúpiť, alebo napíšte čo chcete Vy . :) 

4 komentáre:

  1. Super wishlisty :-) Moc se mi libi ty sandale na platforme, takove si budu muset na leto taky poridit :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Áno tie sú super. Len neviem kde ich zohnať, pretože cez ebay nechcem :D .

      Odstrániť
  2. Foťák instax bych si taky chtěla pořídit, divila jsem se, že není ani tak moc drahý, ale o to dražší jsou ty náplně, možná časem si ho pořídím :) A ty pastelky vypadají opravdu úžasně!! Já mám momentálně 3patrové od Kohinooru a ty mi zatím vyhovují, ale tyhlety vypadají božsky!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno nieje až tak drahý, je pravda do tých náplní treba dosť investovať. Hej tie pastelky sú naozaj kvalitné, tie od kohinoor sú tiež dobré teraz ich tiež mám :) .

      Odstrániť