MAKEUP REVOLUTION ! recenzia

Doprava zdarma

Ahojte dnes som si pre Vás pripravila recenziu, na lákavú kozmetiku MAKEUP REVOLUTION. Produkty nám poskytla firma na zrecenzovanie. Mohli sme si vybrať produkty do 700kč/27€. Naozaj to bolo ťažké pretože produktov tam majú naozaj veľa a je z čoho vyberať. A teraz ponúkajú veľa noviniek. Keď urobíte nákup nad 500kč/19€ dopravu budete mať zadarmo! Určite sa na to pozrite!









Môžme ísť na recenzie!

I♥MAKEUP Srdcový rozjasňovač, Bohyne Vernosti

Hneď som vedela že chcem na 100 percent rozjasňovač v tvare srdiečka :D. Nakoniec som sa rozhodla pre rozjasňovač v odtieni Bohyňa vernosti. Má naozaj krásny obal, v tvare srdiečka. Čo je veľké plus.
Rozjasňovač je dobre pigmentovaný. Nemusím veľa prechádzať. Farba je  pekná, osviežujúca a vyzerá prirodzene. Na fotke ktorá je nižšie som dala toho rozjasňovaču trocha viac aby to bolo dobre vidno. Keď ho nanášam štetcom nepráši sa, takže zbytočne sa nemíňa. Na tvári vydrží skoro celý deň. V balení je ho moc až si myslím že ho nikdy neminiem :D Za cenu sa určite oplatí.
cena: 249kč/9,405€
gramáž: 10g


I♥MAKEUP Paletka s rúžom, Jsem♥

Ďaľšie sme si vybrali paletku očných tieňov na oči.
  Opäť krásny obal. Vo vnútri je veľké zrkadlo čo je super. Je dobré že je pri tom aj rúž a nevypadne len tak ľahko. Takže paletku môžete hodiť do kabelky a rúž nemusíte potom hľadať. Páči sa mi že paletka obsahuje matné aj trblietavé tiene. Farby sú naozaj krásne. Sú dobre pigmentované,  až na druhý tieň z hora. Ale dá sa použiť aj ako rozjasňovač. Posledný tmavý tieň sa mi zdá že je až moc pigmentovaný :D . Keď sa chcem s ním nalíčiť musím ho vedieť dobre vytieňovať a zapracovať do druhej farby. Inač to nevyzerá moc dobre. Tiene sa jemne prášia, ale nie moc, takže to nieje veľký problém. Na očiach držia dobre, neopadávajú. Nezaliezajú do vrások. A vydržia skoro celý deň. Ale je lepšie keď použijete nejakú bázu.
cena: 299kč/11,28€
gramáž: tiene spolu 6,5g
Z rúžu som nebola až tak nadšená. Farba rúžu vyzerá dobre, ale keď sa nanesie na pery sa mi zdá že vyzerá inak. Zdá sa mi že rúž sa vlieva trochu do vrások na perách a moc ich zvýrazňuje. Možno sa mi to zdá len pri tomto bledom odtieni. Ja takéto bledé odtiene rúžov naozaj nemám rada, keď už tak tak nude odtiene. Aj o tomto som si myslela že bude pekný ale keď som ho naniesla na pery bol úplne iný a o dosť svetlejší ako vyzerá. Lepšie by bolo keby bol trocha balzámovitejší.


Iconic Pro paletka na pre-jasnenie Rave

A ako úplne posledný produkt sme si vybrali túto krásnu Iconic Pro paletku na pre-jasnenie tváre v odtieni Rave. Obal má pekný ako všetky výrobky od Makeup Revolution, a jednoduchý. Je lesklý čierny. Vo vnútri má celkom veľké zrkadlo ktoré sa určite vždy zíde. :) Táto Iconic Pro paletka obsahuje produkt na kontúrovanie, rozjasnenie a lícenku. Vyzerá prirodzene a dá sa to veľmi dobre vytieňovat. Zdá sa mi že bronzer a lícenka prášia trocha viac ako rozjasňovač. Pigmentácia a výdrž je dobrá. V každom sú malinké trblietky.:) Nič také by som jej nevytkla okrem toho že trochu prášia. Myslím si že je super a aj to zrkadlo v paletke!:D
cena:199kč/7,51€
gramáž:11g

Tak a toto sme si vybrali na zrecenzovanie.:) Ak ste ešte nevyskúšali od Makeup Revolution nič, tak sa Vám oplatí si niečo objednať!:)  Nezabudnite využiť dopravu zadarmo.:)
Toto je všetko k tejto recenzii na produkty od značky Makeup Revolution, dúfam že sa Vám páčila a niečo si objednáte!:)

6 komentárov:

  1. Planuji tam objednavku, hlavne kvuli srdickove tvarence :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno určite sa na to pozri, ešte keď majù poštovné zadarmo, a tie srdiečkové su naozaj dobré.

      Odstrániť
  2. pekný článok, páči sa mi rozjasňovač :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme :) . Áno ten je super som s ním spokojná.

      Odstrániť
  3. Skvelý post!:) Chceš sledovať navzájom na GFC? Daj vedieť!:)

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť


  4. Ahoj :)

    Pozývam ťa na letnú súťaž na mojom blogu :)
    Budem rada ak sa zapojíš.

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/2015/08/its-time-for-global-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť