TEA TIME #1



Ahojte,

myslím si že na našom blogu nie sú zatiaľ žiadne také zaujímavé články alebo niečo zaujímavé čo by ma len tak napadlo a napísala o tom sem. Tak som sa pozrela na môj hrnček od Teekanne na ktorom je napísané Tea Time. Napadlo ma že by to bol dobrý názov pre tento článok ktorí by mal viac častí, keď sem chcem niečo napísať alebo tak.

Ako prvé by som Vás chcela poprosiť aby ste mi dali nejaké tipy na články alebo aké radi čítate na blogu. Pretože mám pocit že v poslednej dobe nieste aktívny, čo ma mrzí. Ešte som nejako nezistila čo Vás baví čítať, kedže na našom blogu nie je ani veľa článkov, tak by som sa potešila pre nejaké Vaše tipy.

Ďalšia vec je že sme na tomto blogu dve. Kto nás ako tak sleduje tak to možno trocha postrehol. Niekedy by sme chceli napísať článok kde by ste sa o obidvoch niečo dozvedeli kedže o Nás neviete asi vôbec nič. Bola by som rada keby sa ozvete do komentára a napíšete názor aj na túto vec. Dali by sme sem možno aj nejaké naše fotky a aj niečo o nás a tak.

Tak a vec ktorá by ma zaujímala je že či Vás bavia stručné články alebo kde je viac textu. Keď je ku každému článku viac obrázkov alebo stačí jeden. Tento Tea Time bude asi viac menej takí zisťovací. :) Bola by som rada keby ste s blogom spokojný nie len my.

A teraz aj k nejakým obrázkom! :)
Niekedy keď sme sa nudili fotili sme jedlo, obedy. Tak tu mám nejaké tie fotky.

             Cestoviny s rajčinovou omáčkou a kuracím mäsom.


Zeleninový šalát s mozzarelou a šošovicou.



Vyprážaný hermelín so zeleninovým šalátom.



                                                        Zeleninový šalát.

Na dnes to je už všetko. Bola by som rada keby ste sa vyjadrili na moje otázky. A poteší ma každý komentár. Ak sa Vám niečo na blogu nepáči tak napíšte a my sa to budeme snažiť napraviť. :) To je už naozaj všetko Ahojte!

5 komentárov:

  1. Ahoj, nejaky clanek o vas, autorkach blogu, bych si urcite rada precetla :) Sleduji vas nove ale vas blog se mi moc libi, recenze jsou hezky zpracovane a doplnene kvalitnimi fotkami, takze jen tak dal! :) A taky se mi moc libi vase DIY napady :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já bych určitě uvítala nějaký článek o tom, co máte rádi třeba za kosmetiku něco málo o ní, kde ji seženeme atd. A koukám, že máte asi dobrý foťák, protože fotky jsou krásný, takže fotky jídel mám taky ráda. Sice to každý haní, že je to všude, ale jako inspirace si myslím, že dobrá. (Ten hermelín bych si hned dala,aaa)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :) Ďakujeme! článok o kozmetike ktorú máme radi plánujeme urobiť a na tých fotkách sa naozaj snažíme aby boli kvalitné tak ďakujeme že si si to všimla! :)

      Odstrániť