ABOUT US!





Ahojte ! Dnešný článok bude troška iný. Jedno dievča nám napísalo do komentára že by bolo dobré keby sme napísali článok o nás. Vôbec nám to nenapadlo napísať hneď na začiatku. Tak nás ospravedlnte, že ho píšeme až teraz. A niekto si možno aj  všimol, že sme dve.  :D Tak a teraz Vám povieme niečo o sebe ! :)

Sme dve sestry, bývame v Považskej Bystrici. Voláme sa Miška a Lucia :)
  Teraz vám povieme trošku viac! :D



 Lucia :
Volám sa Lucia nečakane :D . Mám 15 rokov, v marci budem mať 16. Chodím na strednú umeleckú školu do Trenčína. Odbor Propagačná grafika. A som na internáte, tak preto nie som taká aktívna, ako moja sestra. Tú školu som si vybrala pretože mám strašne rada umenie, baví ma kresliť a všetky tie veci :D.  No a to sme sa dostali pomaly ku mojím záľubám. Vo voľnom čase veľmi rada fotím, kreslím, chodím von :D, nakupujem(to strašne moc rada), a samozrejme sa zaujímam o kozmetiku.Milujem retro veci, hlavne hudbu a módu. Mám rada hand-made výrobky, snažím sa ich vyrábať čo najviac, aj keď nie vždy sa to podarí :D. Milujem módu. A skoro som zabudla strašne rada sa bijem s mojou sestrou, ktorú mám samozrejme veľmi rada. Myslím že toto sú také najdôležitejšie veci, alebo fakty ktoré by ste mali vedieť. Ak vás ešte niečo zaujíma budem rada ak sa ma to spýtate pomocou komentára.
:)
 A nakoniec vám ukážem nejaké fotky.
                             
                                Toto som ja :D  Viem že mi tam moc nevidno do tváre.
                             
Keď sme boli malé. Už vtedy tam bola  vidno sesterská láska :D


Miška:
Takže volám sa Miška. Mám 13 rokov. Moja sestra ma rada bije a cítim sa pri nej ako úplne chúďa, ale jasné že ju mám rada. Baví ma sa s ňou byť ale niekedy mi to totálne lezie na nervy keď to nechcem a sa na mňa lepí. :D A teraz vážne, baví ma šport, futbal,florbal ale neznášam basketbal. Chodím na mažoretky. Baví ma robiť dizajny blogu a upravovať ho. :D Tiež ma baví kresliť. Radi so sestrou vyrábame veci, je to jedno čo. :D Ak by ste chceli tak by sme sem niekedy mohli dať príspevok o handmade veciach ktoré sme vyrobili. :) Baví ma byť modelka  keď sestra fotí :D teda nie nebaví musím lebo ona ma núti. :D Ešte mám taký pocit že ma baví variť alebo piecť to je jedno. Ale skoro nikdy som sama od seba nič neupiekla. :D  Tiež ma baví móda ako aj sestru
a také podobné veci. :D
Aj ja sem teda dám nejaké fotky.

Ja. :)

     Dúfam že sa Vám tento článok páčil. :) Ak máte nejaké otázky, pýtajte sa v komentároch.


                           

6 komentárov:

  1. Jste obe moc symparicke, pekne fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jste jako dvojčata! Pěkné holky :) a je pěkný, že jako ségry se věnujete blogu společně :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme! :) Vobec sa nepodobáme! :D Veľa ľudí nám to hovorí že ano ale vobec. Niekedy keď sem pridáme viac fotiek tak uvidíte. :)

      Odstrániť
  3. Úžasný článek, strašně se mi líbí takové sesterské blogy! Dnes jsem na Vašem blogu poprvé a moc se mi tady líbí, dávám follow a těším se na další články:) Byla bych ráda, kdyby jste se i vy koukly na můj blog:)
    difdirections.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť